Besplatna radionica UO Pazin “Paušalci u praksi”

Udruženje obrtnika Pazin organizira radionicu na temu „Paušalci u praksi“ koja će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin, na adresi Dinka Trinajstića 2 u Pazinu (zgrada Pasaja, 1.kat) u srijedu, 28.11.2018. godine s početkom u 17:30 sati.

Cilj radionice “Paušalci u praksi” je dodatno educirati obrtnike u sustavu paušalnog oporezivanja o njihovim obvezama kao i upoznati one koje to namjeravaju postati.

Radionica je namijenjena obrtnicima u sustavu paušalnog oporezivanja, najvećim dijelom početnicima ili onima koji razmišljaju o otvaranju obrta u sustavu paušalnog oporezivanja.

Radionica se sastoji od nekoliko prezentacijskih dijelova:

  • Uvod,
  • Koraci u otvaranju obrta,
  • Mogućnost samozapošljavanja putem programa HZZ-a,
  • Sastavljanje računa, Fiskalizacija, Porezne knjige, javna davanja i paušalno oporezivanje, Obvezni doprinosi vlasnika i mogućnost zapošljavanja radnika.

Radionicu će voditi Karmen Gašparini, predsjednica Udruženja obrtnika Pazin, vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge s dugogodišnjim iskustvom.

Predviđeno trajanje radionice je do 19:00 sati.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, članove Udruženja obrtnika Pazin te buduće obrtnike sa područja Udruženja obrtnika Pazin koji planiraju otvoriti paušalni obrt. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Više informacija o radionici i kako se prijaviti možete pronaći ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.