HH MONTAŽE d.o.o. i HAMAG-BICRO potpisali ugovor za ESIF Mali investicijski zajam

Direktor tvrtke HH MONTAŽE d.o.o. Hrvoje Horvat, v.d. Ravnatelja Sektora za financijske instrumente HAMAG-BICRO-a Tomislav Pašalić te Krešimir Škrtić iz Sektora za financijske instrumente HAMAG-BICRO-a, danas su u Zagrebu potpisali ugovor u sklopu ESIF Malog investicijskog zajma za projekt „Ulaganje u proizvodnju namještaja i stolarije“, ukupne vrijednosti 357.500,00 kn.

hh montažeTvrtka HH MONTAŽE d.o.o. već dugi niz godina prepoznaje potrebe tržišta te će kroz realizaciju projekta značajno unaprijediti i razviti poslovanje. Sredstvima zajma tvrtka će nabaviti CNC obradni centar Masterwood Prima kojim će se uvelike olakšati, a prije svega, ubrzati proizvodni procesi. Osim CNC obradnog centra, sredstvima zajma će se nabaviti preša za ravno furniranje koja će pridonijeti smanjenju troškova ulaznih materijala potrebnih za proizvodnju te briketirka kojom će se smanjiti negativni utjecaj na okoliš na način da će se sav otpad i škart iz proizvodnje pretvoriti u toplinsku energiju.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su i predstavnici ProjectPlus obrta koji je pripremio kompletnu dokumentaciju potrebnu za realizaciju projekta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.