Ispitivanje proizvoda u sklopu projekta Jačanje konkurentnosti obrta HH MONTAŽE

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, u svrhu provedbe projekta pod nazivom Jačanje konkurentnosti obrta HH MONTAŽE koji je na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Certifikacijom proizvoda do tržišta prijavio obrt HH MONTAŽE u suradnji s obrtom ProjectPlus, koji je izradio i pripremio potrebnu projektnu dokumentaciju, u proizvodnom pogonu obrta HH MONTAŽE održano je ispitivanje proizvoda od strane tvrtke TÜV Croatia d.o.o.

Svi proizvodi, švedska klupa, švedski sanduk i švedske ljestve, uspješno su prošli ispitivanja i testiranja te time potvrdili visoku kvalitetu, sigurnost i pouzdanost te dobili “putovnicu za Europsko i svjetsko tržište”.

Podsjećamo, cilj projekta je povećati konkurentnost obrta primjenom normi i certifikacijom proizvoda dok je svrha projekta kroz certifikaciju proizvoda i primjenu normi dokazati kvalitetu, sigurnost i pouzdanost proizvoda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 92.909,29 kn dok su ukupni prihvatljivi troškovi 59.290,84 kn. Uz intenzitet potpore u iznosu 85% prihvatljivih troškova, obrtu HH MONTAŽE dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu 50.397,20 kn koja se osiguravaju se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.