[NATJEČAJ] Mjera 8.6.2. Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za tip operacije 8.6.2. Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva.
Korisnici

Korisnici su obrti, mikro, mala i srednja poduzeća registrirani za djelatnosti prerade drva sukladno Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti (2007.): područje C, odjeljak 16. Proizvodnja drva i proizvoda od drva i pluta, osim namještaja – proizvodnja proizvoda od slame i pleterskih proizvoda.

Visina i intenzitet potpore

Visina potpore (u kunskoj protuvrijednosti) iznosi od 10.000,00 do 1.000.000,00 €. Intenzitet potpore po projektu iznosi 50% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Prihvatljivi troškovi

Listu prihvatljivih troškova možete pogledati ovdje.

Rokovi za podnošenje zahtjeva
  • Rok za podnošenje prvog dijela zahtjeva za potporu — Prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 20. kolovoza 2018. godine od 12:00 sati do 31. listopada 2018. godine do 12:00 sati.
  • Rok za podnošenje drugog dijela zahtjeva za potporu — Drugi dio zahtjeva za potporu podnosi se najkasnije u roku od 12 mjeseci od dana sklapanja ugovora o financiranju na isti način kao i prvi dio zahtjeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.