Obrtu HH MONTAŽE dodjeljena potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja

Odlukom potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra poljoprivrede obrtu HH MONTAŽE odobrena su bespovratna sredstva potpore male vrijednosti na temelju Javnog natječaja za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske u 2018. godini.

Projektom Unaprjeđenje poslovnih i proizvodnih procesa obrta HH MONTAŽE, odnosno ulaganjem u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, obrt HH MONTAŽE unaprijediti će poslovne i proizvodne procese izrade namještaja po mjeri za potrebe opremanja svih vrsta objekata – od apartmana, obiteljskih kuća, kuća za odmor i stambenih zgrada pa sve do sportskih dvorana i hotela. Bespovratnim sredstvima obrt će nabaviti prijeko potreban softver namijenjen isključivo za poboljšanje poslovnih i proizvodnih procesa koji će uvelike ubrzati optimizaciju i kreiranje programa za CNC obradni centar te omogućiti spajanje više projekata i elemenata u optimizaciji.

Ukupna vrijednost ulaganja bez PDV-a iznosi 60.000,00 kn, a uz intenzitet potpore od 80,00% obrtu su odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 48.000,00 kn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.