ProjectPlus ide korak dalje!

montaža namještaja ugradnja stolarijeProjectPlus, obrt za usluge i poslovno savjetovanje, osnovan je sredinom 2017. godine. Pretežitu djelatnost obrta predstavljaju usluge savjetovanja u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, a kao takvi specijalizirani smo za pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU za sve pravne subjekte iz privatnog, javnog i civilnog sektora, ali i za sve komplementarne djelatnosti poput izrade investicijskih i marketinških studija te poslovnih planova.

Početkom 2019. godine, nakon nešto više od godinu dana poslovanja, na temeljima dugogodišnjeg iskustva stečenog u tvrtki koja se bavi opremanjem objekata, obrt ProjectPlus širi paletu svojih usluga na djelatnosti ugradnje stolarije, montaže namještaja i inženjeringa. Iako smo novi u ovom segmentu, dugogodišnje iskustvo naših djelatnika u području montaže namještaja i ugradnje stolarije jamči pouzdano, efikasno i precizno obavljanje posla u okviru dogovorenih rokova.

Osim toga, u mogućnosti je dizajnirati namještaj i stolariju po mjeri te kvalitetno koordinirati realizacijom svakog projekta, od izrade idejnog rješenja (2D, 3D) u suvremenim softverskim alatima do potpune realizacije. Najsloženijim potrebama klijenta odgovaramo profesionalno, točno i posvećeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *