Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Web stranice i svih njenih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici stranice dužni su redovito čitati uvjete korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem ProjectPlus stranice ili bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio bloga ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

ProjectPlus posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja koji svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti ukoliko ne krše pravila korištenja. Stranica se sastoji od vlastitog sadržaja, sadržaja medijskih partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Sadržaj stranice koristite na vlastitu odgovornost i ProjectPlus se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup stranici i svim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Oglašavanje

ProjectPlus koristi se vanjskim tvrtkama u svrhu isporuke oglasa prilikom posjete stranici (AdSense). Neki od naših partnera mogu imati i koristiti svoje vlastite kolačiće (eng. Cookie) zbog prikupljana vlastitih informacija. Ove tvrtke mogu koristiti informacije (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail adresu ili broj telefona) o posjetima ovoj i drugim stranicama kako bi omogućili isporuku oglasa roba i usluga od Vašeg interesa.

Autorska prava

ProjectPlus polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne (foto) i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je ProjectPlus povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Poveznice na vanjske stranice

ProjectPlus sadrži poveznice na druge Web stranice. Poveznice se objavljuju u dobroj namjeri i ProjectPlus se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan stranice.

Korištenje komunikacijskih servisa (komentara)

Korištenjem komunikacijskih servisa (komentari) obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Obavezujete se da nećete:

  • Maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povrijediti prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa;
  • Objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj;
  • Lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika;
  • Ostavljati spam poruke u komentarima;
  • Sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s ProjectPlus-om;
  • Kršiti bilo koji zakon na snazi u RH.